Filtr

2 produktów
    Filtr
      Filtr 2 produktów
      2 Produkty

      Uchwyty na noże

      Uchwyty na noże

      Best Seller
      Top Gift Picks
      Obniżona cena -18%
      Drewniany uchwyt na noże - magnetyczny
      239,00 zl Obniżona cena
      195,69 zl
      Best Seller
      Top Gift Picks
      Obniżona cena -18%
      Magnetyczny uchwyt ścienny, M2 - DACOBI.pl
      Magnetyczny uchwyt ścienny, M2 - DACOBI.pl
      Magnetyczny uchwyt ścienny, M2
      239,99 zl Obniżona cena
      195,69 zl

      ULUBIONE PRZEZ SZEFÓW KUCHNI
      UŻYWANE I DOCENIANE PRZEZ TYCH, KTÓRZY GOTUJĄ NA CO DZIEŃ.

      With ergonomic handles, razor-sharp blades, and a 10-year warranty, DACOBI knives are built to make every meal feel meaningful — and every cut effortless.

      „Wypróbowałem wiele noży odkąd gotuję, ale noże DACOBI nie tylko są wydajne – wyglądają też jak dzieła sztuki!”

      Luca M.

      Szef kuchni

      /
      4.9/5 220+ zweryfikowanych recenzji
      Odkryj recenzje zweryfikowane przez Judge.Me
      Zobacz opinie tysięcy klientów DACOBI

      Dobrze pielęgnowany nóż Posłuży ci przez całe życie

      Regularnie używaj osełki

      Temperówka nie ostrzy, tylko wyrównuje krawędź, dzięki czemu ostrze dłużej pozostaje ostre.

      Akcesoria do ostrzenia noży

      Nie myj noży w zmywarce

      Przedłużysz w ten sposób żywotność swojego noża!

      Kolekcja Azure

      Utrzymuj go w suchości

      Po umyciu od razu wytrzyj nóż. Wilgoć z czasem szkodzi stali i rękojeści.

      Kolekcja Regal

      Przechowuj prawidłowo

      Trzymaj noże w drewnianym bloku, na magnetycznej listwie lub w etui. Dzięki temu unikniesz uszkodzeń i wypadków.

      Uchwyty na noże

      Wybierz właściwy nóż do właściwego zadania

      Nóż do filetowania służy do filetowania, a nóż szefa kuchni to narzędzie uniwersalne. Chroń ostrze i rękojeść, wybierając nóż odpowiedni do twoich potrzeb.

      Zobacz nasze rodzaje noży

      Używaj odpowiedniej deski do krojenia

      Drewno lub plastik chronią ostrze. Unikaj twardych powierzchni (szkło, ceramika, kamień), które szybko je tępią.

      Deski do krojenia